Semalt - Agensi Digital Renown World



Semalt minangka agensi digital sing misuwur ing dunia sing duwe spesialisasi ing Search Engine Optimization lan Website Analytics. Saka wayahe sampeyan ngeklik ing situs web, jelas yen dheweke duwe pangerten sing jero babagan cara narik kawigaten kanthi online karo konten sing disenengi kanthi ati-ati, langsung nelpon tumindak, lan nggunakake warna. Kanthi tim profesional sing wis sukses ing pirang-pirang basa, gampang kanggo ngapa kenapa Semalt duwe atusan review positif lan asil saka kabeh ndonya. Oh, lan sampeyan ora bisa lali ucapake menyang Turbo Turtle!



Sadurunge mlumpat menyang bungkusan, ayo mudhun kabeh sing ditindakake.

Search Engine Optimization (uga dikenal minangka SEO) kanthi aktif nambah lalu lintas sing dituju ing situs web kanthi nambah visibilitas kaca ing Mesin Telusuran. Supaya katon ing Hasil Mesin Telusuran pangguna, kaca sampeyan kudu diindeks. Indeksasi minangka proses Search Engine ngempalaken informasi karo Spider (uga dikenal minangka Bot utawa Crawler) saengga bisa ngatur konten kanggo relevan karo kabeh sing ana ing database. Supaya Spider golek halaman sampeyan, dheweke kudu nemokake link sampeyan nalika nggoleki situs web liyane. Penemuan iki diarani Backlinking.

Sawise Spider nemokake kaca sampeyan, bakal nglumpukake saben ounce informasi sing bisa ditemokake nganti Backlinked saka situs sampeyan. Mesin Telusur banjur bakal menehi konten relevansi, sing bisa mbantu utawa ngrusak penempatan SERP sampeyan (Halaman Mesin Hasil). Yen Mesin Telusuran peringkat ing kaca sampeyan, sampeyan bakal ngadili item ing ngisor iki:
  • Konten Konten: pangguna bisa maca konten sampeyan?
  • Relevansi konten: konten sampeyan cocog karo istilah telusuran?
  • T├Ęks Awak: Sejauh karo konten sampeyan cocog karo istilah telusuran?
  • Judhul Halaman: Apa titik fokus saka artikel sampeyan?
  • Gambar lan Grafis: Apa materi visual ndhukung konten sampeyan?
  • Lokasi: Apa konten sampeyan gumantung?
Kanthi kabeh SEO sampeyan diantrekake kanthi bener, sampeyan kudu duwe klien potensial sing terus ngeklik situs web. Nanging kepiye sampeyan bisa mangsuli manawa situs web sampeyan wis tekan target pamirsa? Ora mung iku, nanging kepiye sampeyan bisa ngerti apa khalayak sampeyan menehi reaksi kaya sing dikarepake? Mesthi, kita mesthi bisa ndeleng laporan penjualan sampeyan lan ngadili babagan kasebut. Nanging kabeh laporan penjualan, sampeyan ngandhani sepira dhuwit sing wis digawe. Yen sampeyan pengin ngerti kepiye pelanggan menehi reaksi menyang situs web, sampeyan kudu ndelok jero program Web Analytics.

Web Analytics digunakake kanggo ngukur, nglumpukake, lan nganalisa laporan kanthi kepinginan kanggo ngerti kebiasaan para pamirsa supaya sampeyan bisa ngoptimalake situs web kanthi bener. Program kasebut bakal menehi informasi kunci babagan barang ing ngisor iki.
  • Demografi
  • Lokasi Geografis
  • Sumber Lalu lintas
  • Klik Analytics
  • Rating Bouncing
  • Gunggung Kunjungan Unik
  • Gunggung Kunjungan Baleni
Sing akeh informasi sing kudu diayak! Nanging sampeyan kudu nduweni iki amarga bakal mbantu ngoptimalake ngarsane web sampeyan kanthi lengkap. Kanthi Web Analytics, sampeyan bisa nggawe keputusan sing tepat babagan ing ngisor iki:
  • Tutul tembung kunci apa sing nyopir lalu lintas menyang situs sampeyan.
  • Mutusake produk sing ngutamakake paling akeh.
  • Harga luwih murah adhedhasar interaksi pelanggan.
  • Titik kesempatan kanggo nambah.
  • Gawe konten sing digandhengake menyang demografi sampeyan.
Nalika bisa nindakake kabeh iki, sampeyan bakal mbutuhake wektu kanggo ngoptimalake bisnis sampeyan kanthi lengkap. Kaya ing urip nyata, sampeyan mesthi bakal narik luwih akeh para pembeli jendhela tinimbang sampeyan bakal nggawe pelanggan. Dadi, sampeyan kudu ngupayakake upaya paling apik kanggo nggambar wong sing bisa. Lan ngono sampeyan kudu nyewa Semalt!

Yen sampeyan ndeleng kaca kasus , dheweke wis nulungi atusan perusahaan ing saindenging jagad entuk nomer klik sing dibutuhake kanggo ngasilake bathi. Saben kasus duwe link sing dadi ing ngisor iki:
  • Rincian Proyek
  • Asil Pungkasan
  • Rekomendasi Klien
  • Deskripsi Proyek
  • Ringkesan Pakaryan
  • Sadurunge lan Sawise Lembar Metrik

Kaya sing sampeyan ngerteni ing klip sing diwenehake ing ndhuwur, Semalt nambahake jumlah pengunjung saben wulan perusahaan saka 114 pangguna dadi 1.771 pangguna! Yaiku 15 kaping pangguna sing nate sadurunge! Iki sing kudu dikandhakake babagan customer:


Lan yen review sing ditulis lan nomer hard ora cukup, Semalt uga duwe kaca khusus kanggo review video. Ulasan iki wis teka saka pelanggan sing marem ing saindenging jagad!



Dadi, kepiye Semalt bisa menehi asil sing padha? Wangsulan: Bab ingkang sapisanan bisa ditindakake yaiku njupuk kauntungan saka tawaran nyoba sing ditindakake dening Yavuz saka surgerytr.com Sanalika sampeyan ngeklik Semalt.com, sampeyan bakal nemokake bar sing bakal nganalisa situs web sampeyan. Kanggo ndeleng laporan iki, sampeyan mung kudu nggawe akun. Laporan iki bakal ngringkes asil sing ditemokake ing kaca web sampeyan lan menehi saran paket sing bisa nambah asil kasebut. Paket kasebut kalebu AutoSEO , FullSEO , lan Analytics.

AutoSEO menehi alat ing ngisor iki:
  • Peningkatan Visibilitas situs web
  • Optimization Ing kaca
  • Linkbuilding
  • Peneliti Kunci
  • Lapuran Web Analytics
Iki minangka blok bangunan sing perlu kanggo ngluncurake kampanye SEO sing sukses! Sanajan sampeyan sinau babagan SEO nalika sampeyan mlaku, alat sing kasedhiya kanggo sampeyan ing paket Auto SEO gampang ditrapake ing situs web sampeyan. Iki minangka paket sing paling terjangkau, cepet, lan efektif sing ditawakake Semalt.

Sampeyan bisa tuku uji coba 14 dina suwene 99 sen. Sawise iku, sampeyan bisa tuku bunder saben wulan kanggo rega ing ngisor iki:
  • 1 wulan kanggo $ 99
  • 3 wulan kanggo $ 267
  • 6 wulan kanggo $ 504
  • 1 taun kanggo $ 891
Paket FullSEO nduwe salah sawijining profesional sing wis diluncurake Semalt nglakoni ing ngisor iki:
  • Optimization internal
  • Situs Kesalahan Ngatur
  • Panulis Konten
  • Entuk Entuk
  • Dhukungan lan Konsultasi
Kanthi rencana kasebut, tujuan Semalt yaiku nyurung situs web menyang SERPs ndhuwur. Salah sawijining profesional sing wis dirampungake ditugasake ing kaca sampeyan supaya bisa nggunakake kabeh sumber daya kanggo nggawe kaca sampeyan bisa sukses. Kaya sing sampeyan weruh ing ndhuwur kanthi surgerytr.com, dheweke bisa langsung mlumpat menyang kaca lan miwiti nindakake sihir kasebut kanthi cepet.

Lan yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan profesional, sampeyan bisa nemokake gambar ing saindenging situs web. Contone, Yana Shafarenko (Pakar SEO) lan Natalia Khachaturyan (Strategist Konten) ditampilake minangka "njaga pangkat sampeyan" ing kaca ngarep situs web Semalt. Ing ngisor iki minangka dhaptar prestasi sing ditindakake nalika nggarap Semalt.


Sawetara ahli uga nulis artikel kanggo blog Semalt. Vladislav Polikevych (Copywriter), Olga Pyrozhenko (Manajer Pemasaran), lan Eugene Serbin (Kepala SEO) wis nulis sawetara artikel babagan tren SEO saiki lan njupuk kauntungan saka pasar sampeyan. Lan aku uga nyebutake dheweke duwe 26 halaman artikel blog? Kanthi limang artikel ing saben kaca lan loro artikel ing pungkasan, iku total ana 127 artikel (sapunika) sing kasedhiya FOR FREE! Antarane kesaksian pelanggan lan artikel sing diwenehake kanthi gratis ing blog, sampeyan duwe sumber daya sing bisa dirujuk sadurunge sampeyan nggawe keputusan tuku paket SEO SEO Lengkap.

Paket SEO Lengkap beda-beda ing antarane para klien, dadi, sayang, ora bisa menehi rega langsung. Nanging, kaya sing wis dakcritakake ing ndhuwur, regane tinjauan positif lan kampanye sing sukses ngucapake babagan apa sing penting saka paket SEO SEO Lengkap. Dheweke uga nawakake diskon yen mlebu langganan saben wulan:
  • 3 wulan menehi diskon 10%
  • 6 wulan menehi diskon 15%
  • 12 wulan menehi potongan mati 25%



Lan pungkasan, ana paket Web Web Semalt, sing kalebu layanan ing ngisor iki:
  • Priksa peringkat situs web
  • Unveil visibilitas situs web
  • Jelajahi situs web sing saingan
  • Kenali kesempatan optimasi ing kaca
  • Nampa laporan peringkat web lengkap
Iki minangka paket sing ngandhani yen kabeh gaweyan bakal ngarah sampeyan sukses utawa mbukak sampeyan luwih akeh pakaryan sing kudu ditindakake. Tanpa kawruh iki, sampeyan bisa uga bisa nggawe situs web ing ndhuwur SERP, utawa tetep ing ndhuwur yen sampeyan wis ana. Kawruh minangka kekuwatan. Lan kanthi kekuwatan kasebut, sampeyan bisa nindakake sawetara ing ngisor iki:
  • Scope persaingan sampeyan kanggo ndeleng apa sing ditindakake
  • Bandhingake riset tembung kunci karo apa sing saiki
  • Temokake kesempatan ing situs web sampeyan dhewe
Minangka kanggo rega, padha menehi paket sing duwe watesan tembung kunci lan paket. Dheweke katon kaya iki:
  • $ 69 / wulan kanggo 300 tembung kunci, 3 proyek, lan 3 wulan sejarah posisi
  • $ 99 / wulan kanggo 1.000 tembung kunci, 10 proyek, lan 1 taun sejarah posisi
  • $ 249 / wulan kanggo 10.000 tembung kunci, proyek tanpa watesan, lan riwayat riwayat sing tanpa watesan
Yen ndhaptar pirang-pirang wulan, sampeyan bisa nyimpen ing ngisor iki:
  • 3 wulan menehi diskon 10%
  • 6 wulan menehi diskon 15%
  • 12 wulan menehi potongan mati 25%
Antarane kabeh review positif sing ditampilake Semalt kanthi bangga ing situs web, blog lan accolade sing kalebu profesional multi-lingual sing wis rampung, lan rega terjangkau, gampang kanggo ngerteni kenapa Semalt minangka salah sawijining agensi digital paling apik ing donya. Mung saka browsing situs web, sampeyan bisa ndeleng manawa prihatin karo apa sing ditindakake kanggo SEO lan Analytics